Bezoek een huis

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Op het platform kun je het hele jaar door terecht met je vragen bij huiseigenaren via de stel-een-vraag-knop. En tijdens de thematours in het voorjaar en de Nationale Duurzame Huizen Route in het najaar stellen huiseigenaren in heel Nederland hun woning open voor bezoekers en delen zij hun ervaring.


Honderden huiseigenaren door het hele land openen hun deuren en helpen je graag met hun ervaring. Tijdens een bezoek kom je meer te weten over maatregelen zoals een warmtepomp of spouwmuurisolatie, maar ook over het proces naar een duurzamer huis en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe werkt het?

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Dit jaar vond de Duurzame Huizen Route plaats op 29 oktober en 5 november 2022. Benieuwd wanneer je weer een huis kunt bezoeken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en we houden je op de hoogte.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier


Sfeerimpressie

Het hele jaar

Het hele jaar kun je meer dan 2.000 online voorbeeldhuizen bekijken en via de knop ‘stel-een-vraag’ je vraag aan de huiseigenaar stellen. Bijvoorbeeld over het isoleren van een (oude) woning, het aardgasvrij maken van je huis of hoe de ventilatie of wateropvang de huiseigenaar bevalt. Zo kun je ook na de Duurzame Huizen Route nog verder met het maken van jouw verbouwplan!

 

Scroll naar boven