Bezoek een huis

Wil jij aan de slag met het duurzaam maken van je woning? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Dit jaar kun je op 2 & 9 november op bezoek bij een duurzame woning in de buurt tijdens de open dagen van de Nationale Duurzame Huizen Route!

Hoe werkt het?
  • Bekijk alle huizen die open gaan, kies een huis dat je interessant lijkt en schrijf je in.
  • Na inschrijving ontvangt de huiseigenaar een bericht en rekent hij/zij op je komst. De deelnemers zijn vrijwilligers en heten je van harte welkom in hun woning!
    Leuk als je bij je inschrijving alvast een berichtje achterlaat met je vragen of waarom je deze woning wilt bezoeken.
  • Er zijn verschillende openingstijden: Vaste tijdstippen of vrije inloop. Als je je inschrijft voor een vast tijdstip is het prettig als je op tijd bent.
  • Ieder bezoek ziet anders uit, bijvoorbeeld een rondleiding, korte presentatie of tafelgesprek, waarbij het delen van ervaringen centraal staat. En natuurlijk kun je vragen stellen.
  • Je kunt met meerdere bezoekers tegelijk aanwezig zijn & het aantal bezoekers per huis kan variëren.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier


Sfeerimpressie

Het hele jaar

Het hele jaar kun je meer dan 2.200 online voorbeeldhuizen bekijken en via de knop ‘stel-een-vraag’ je vraag aan de huiseigenaar stellen. Bijvoorbeeld over het isoleren van een (oude) woning, het aardgasvrij maken van je huis of hoe de ventilatie of wateropvang de huiseigenaar bevalt. Zo kun je ook na de Duurzame Huizen Route nog verder met het maken van jouw verbouwplan!

 

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud