Bezoek een huis

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route in het najaar stellen huiseigenaren in heel Nederland hun woning open voor bezoekers en delen zij hun ervaring. Dit jaar vond het evenement plaats op zaterdag 30 oktober en 6 november 2021. Het hele jaar kun je online voorbeeldwoningen bekijken en via ‘Stel een vraag’ in contact komen met de huiseigenaar.

Er zijn op de website allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als je aan de rechterkant van deze pagina je plaatsnaam invult, worden de huizen bij jou in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en we houden je op de hoogte.

Sfeerimpressie

Doe ook mee!

Woon je zelf in een duurzaam huis en wil je anderen ook op weg helpen? Meld je woning dan aan als voorbeeld op de website. Daarna houden we je ook op de hoogte van mogelijkheden om bezoekers te ontvangen of een videogesprek te organiseren.
      


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag!          

Scroll naar top