Duurzame dagen in Waddinxveen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Duurzame Huizenroute tijdens de Duurzame Dagen in Waddinxveen! Van 15 t/m 20 november 2021 vinden de Duurzame Dagen in Waddinxveen plaats. Tijdens deze dagen barst het van de duurzame initiatieven en acties, allemaal in het teken van een duurzamer leven.

Het verduurzamen van een woning is een belangrijk onderdeel van de Duurzame Dagen. Daarom is de Duurzame Huizen Route in Waddinxveen eenmalig verlengd! Van 15 t/m 20 november kunt u inwoners een handje op weg helpen en uw woning openstellen! Meld uw woning aan en geef door op welke dagen u uw deuren opent voor bezoekers.

Duurzame Dagen
De Duurzame Dagen zijn een initiatief van de gemeente Waddinxveen. Naast de Duurzame Huizenroute zijn er meer activiteiten en acties. Er zijn er onder andere informatieavonden voor inwoners, wordt uw bandenspanning gemeten en geoptimaliseerd en geven de Groenalliantie Midden-Holland en Staatsbosbeheer twee rondleidingen in de natuur- en recreatiegebieden.


Op bezoek bij een duurzaam huis?
Alle woningen die zich aanmelden voor de Duurzame Huizenroute in Waddinxveen, komen op deze pagina te staan. Staan er nog geen huizen? Probeer het op een later moment nog eens. Of houd de Facebookpagina van de gemeente Waddinxveen in de gaten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud