6 tips: zo haal jij het meeste uit jouw bezoek

Heb je je ingeschreven voor een bezoek bij één van de open woningen deze zaterdag? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet, zodat jij goed voorbereid op pad kunt gaan! Nog geen bezoek gepland? Je kunt je hier nog steeds inschrijven.

1. Bezoek meerdere huizen, zodat je verschillende aanpakken en installaties kunt vergelijken.

2. Luister ook naar de verhalen en vragen van andere bezoekers. Ook zij kunnen handige tips hebben!

3. Bedenk van tevoren alvast een aantal vragen en stel deze eventueel alvast aan de huiseigenaar die je gaat bezoeken. Zo kan hij/zij hier rekening mee houden bij de rondleiding.

4. Ben je niet in de gelegenheid om een huis te bezoeken (bijvoorbeeld omdat ‘ie tegelijk met een andere woning open is), maar wel benieuwd naar het verhaal? Je kunt huiseigenaren ook een vraag stellen via de stel-een-vraag knop.

5. Neem je telefoon of een opschrijfboekje mee, zodat je aantekeningen kunt maken van goede installateurs, diameters van leidingen, verschillende type gebruikte materialen of de naam van deze specifieke warmtepomp.

6. Last but not least: je gaat op bezoek bij mensen thuis en het kan zomaar zijn dat je ineens op een slaapkamer op zolder staat. Doe dus goede sokken aan, want bij sommige mensen blijven de schoenen op de voordeurmat staan.


Scroll naar boven
Ga naar de inhoud