De stembus is geopend: wat is het Duurzaamste Huis van de Provincie?

Welke huiseigenaar verdient de titel ‘Duurzaamste Huis van de Provincie’? T/m 1 maart kun jij stemmen op jouw favoriet! Door je stem te laten horen, kun je aangeven welk ervaringsverhaal uit de provincie jij het meest inspirerend of het leukst vindt. Lees alle verhalen en breng je stem uit via verkiezing.duurzamehuizenroute.nl/stemmen. De winnaars worden op 4 maart om 15.00 uur bekend gemaakt.

Alle genomineerden hebben zich hard ingezet voor het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Nu vertellen ze graag over hun aanpak en laten ze met trots het eindresultaat zien. Met de verkiezing wil de Duurzame Huizen Route deze huiseigenaren een welverdiend podium geven voor hun prestaties op het gebied van duurzaamheid.

De winnaars
De twaalf deelnemers met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot winnaar van hun eigen provincie. De winnaars worden op maandag 4 maart om 15.00 uur bekendgemaakt op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. Zij ontvangen daarna de mooie titel en een geldprijs. Uit deze twaalf provinciewinnaars kiest een vakjury op 22 maart vervolgens een landelijke winnaar.

Alle informatie over de deelnemers en het stemmen is te vinden op verkiezing.duurzamehuizenroute.nl/stemmen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud