Duurzaam wonen met de Rabobank

Als coöperatieve bank zijn wij opgericht vanuit de overtuiging dat je grote uitdagingen alleen samen aankan. Het partnership met de Nationale Duurzame Huizenroute is zo’n samenwerking, waarbij het doel is om de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in de woningmarkt aan te pakken.

Verduurzamen
Rabobank wil mensen helpen bij het verduurzamen van hun huizen. De noodzaak om te verduurzamen wordt steeds groter. Tegelijkertijd blijft dit voor veel huiseigenaren een flinke uitdaging. Financieel, maar ook praktisch. Alleen al duidelijk krijgen waar je moet beginnen is vaak moeilijk.

Via de Nationale Duurzame Huizenroute kunnen huiseigenaren op een laagdrempelige manier inspiratie opdoen bij mensen die hun huis al verduurzaamd hebben. Wat hen gaat helpen in het kennen van de eigen wensen en mogelijkheden.

Samenwerking
Jochem Essink, directeur coöperatieve Rabobank en initiatiefnemer namens de Rabobank zegt over de samenwerking: “De samenwerking gaat ons helpen om onze klanten te inspireren en te laten inspireren om de eigen woning te verduurzamen. Op deze wijze weten we impact te maken in de verduurzaming van de woningmarkt en de woningen in onze hypotheekportefeuille.”

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud