Al 10 jaar Duurzame Huizen Route!

Het is tijd voor een feestje, want de Nationale Duurzame Huizen Route bestaat 10 jaar! Dankzij de enthousiaste inzet van alle huiseigenaren zijn al duizenden bezoekers geholpen met waardevolle tips en verhalen over duurzaam wonen. Deze mijlpaal gaan we eind november vieren met de deelnemende huiseigenaren met hun huis op de website.

Jubileumfeest

Deze mijlpaal gaan we uiteraard met de huiseigenaren vieren! Eind november vindt het jubileumfeest plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem. Gedurende de dag kunnen huiseigenaren verschillende workshops volgen, presentaties bijwonen en is er voldoende tijd voor ontmoeting met anderen. Het belooft een mooie dag vol duurzame verhalen en ervaringen te worden!

Deel jouw leukste momenten

Wat mooi om samen met al deze huiseigenaren te werken aan een duurzamer Nederland. Heb je tijdens een bezoek een mooi, grappig of leerzame ervaring opgedaan? Of heb je nog mooie foto’s? Alle verhalen en foto’s zijn zeer welkom. Deel ze via de socials met #10jaarNDHR of stuur het naar ons via e-mail of via WhatsApp.

Laten we er samen een mooi feestje van maken! 

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud