Een geslaagde Duurzame Huizen Route 2022!

Het jaarlijkse evenement van de Duurzame Huizen Route 2022 is geslaagd! Zo’n 470 huiseigenaren openden hun deuren en bijna 4.000 bezoekers gingen op pad. Wát was het mooi om te zien dat zoveel huiseigenaren hun kennis en ervaringen uitwisselden. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste inzet en gastvrijheid! Op naar een nieuw seizoen vol nieuwe ideeën en inspiratie. Met deze impressie genieten we samen nog even na.

Feestelijke opening

Op woensdag 26 oktober werd de tiende editie van de Duurzame Huizen Route officieel geopend! Huiseigenaar Diane Bakker uit Axel gaf het startsein in aanwezigheid van wethouder Laszlo van de Voorde van gemeente Terneuzen.

“Als ik mijn huis kan verduurzamen, dan kan iedereen het!”

Huiseigenaar Diane vertelt hoe zij met slimme keuzes en een dosis doorzettingsvermogen haar rijtjeshuis uit de jaren ‘80 duurzaam maakte.

Zaterdag 29 oktober & 5 november

Op zaterdag 29 oktober en 5 november vond de tiende editie van de Duurzame Huizen Route plaats. Ruim 470 huiseigenaren stelden gastvrij hun woning open en met elkaar ontvangen zij bijna 4.000 bezoekers. Dat is een kwart meer bezoekers dan vorig jaar.

Ik raad iedereen aan om een duurzaam huis te bezoeken. Laat je net als ik inspireren om daarna zelf aan de slag te gaan!”

– Bezoeker Maarten

Duurzame Huizen Route in de media

Niet alleen in de huiskamers zijn veel verhalen gedeeld, maar ook in de media. Journalisten kwamen op bezoek en huiseigenaren vertelden op de radio of televisie hun duurzame woonverhaal.  Bekijk hier een impressie >

Gemeenten op pad

Ook een aantal wethouders brachten namens de gemeente een bezoek tijdens de Duurzame Huizen Route, of stelden zelfs hun eigen huis open voor bezoekers.


Impressie Duurzame Huizen Route 2022

Het was mooi om elkaar dit jaar weer te ontmoeten en inspiratie op te doen over duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen! Bedankt allemaal voor jullie inzet, mooie verhalen en het delen van jullie ervaringen.

Meer inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar energiebesparende mogelijkheden omdat je gaat verbouwen of comfortabeler wilt wonen? Kom dan in contact met huiseigenaren die ervaring hebben met duurzaam (ver)bouwen en wonen! Het hele jaar rond kun je op ons platform je vragen stellen aan huiseigenaren met unieke voorbeeldwoningen.
Ga naar de voorbeeldwoningen >

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud