Wat heb jij geleerd van de verbouwing? Deel het met anderen

Tijdens het duurzaam (ver)bouwen van je woning heb je ongetwijfeld veel geleerd. Misschien heb je ontdekt hoe je het beste energie kunt besparen, welke materialen het meest duurzaam zijn of welke subsidies beschikbaar zijn voor groene renovaties. Deze waardevolle kennis kan anderen helpen die nog moeten beginnen. Deel daarom jouw verhaal via de Nationale Duurzame Huizen Route en meld je huis aan!

Door jouw woning aan te melden bij de Huizen Route kun je aan anderen laten zien welke maatregelen jij allemaal hebt genomen in huis. Of het nu gaat om ledlampen of een warmtepomp; alle verhalen zijn waardevol. Voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn, is het prettig om eerlijke ervaringsverhalen uit de eerste hand te horen.

Een voorbeeld voor anderen
Bij het aanmelden van je woning krijg je een eigen woningprofiel op de website waarop jij jouw verhaal en ervaringen kunt delen. Mensen die ook aan de slag willen, kunnen jouw profiel bekijken en online vragen stellen over de maatregelen die je hebt genomen. Meld je woning hier aan.

Stel je huis open voor bezoek
Als je het leuk vindt, kun je ook je woning openstellen voor bezoekers. Dit kan op afspraak, maar ook tijdens de landelijke open dagen op zaterdag 2 en 9 november. Dan stellen zo’n 500 huiseigenaren hun huis open om hun verhaal te delen met bezoekers.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud