Deelname aan Tuin & Klimaat Route

Op 3 december is met één druk op de knop de Nationale Tuin & Klimaat Route feestelijk geopend. Het nieuwe landelijke platform waar inwoners, gemeenten en organisaties tuininspiratie kunnen delen en opdoen. Naast het platform is er elk jaar op de eerste twee zaterdagen van september het jaarlijkse evenement.

Voor u als deelnemer van de Nationale Duurzame Huizen Route is er een speciale aanbieding. U krijgt €250 korting op het eerste jaar dat u meedoet*.

Hoe verschilt de Tuin en Klimaat Route van de Huizen Route?

  • De Tuin & Klimaat Route biedt naast een platform voor inwoners ook een platform voor overheidsprojecten. Daarmee is de Tuin & klimaat Route geschikt voor interne monitoring
  • Bij de Tuin & Klimaat Route zal er een extra focus zijn op informeren. Met dit nog nieuwe onderwerp voor inwoners is er meer behoefte aan inhoudelijke uitleg: ‘Wat is een Wadi’, ‘Hoe werkt een groendak’. Met thema pagina’s informeren we inwoners over de mogelijkheden en kunnen we direct een koppeling maken met voorbeelden die op de website staan (Verwachting dat dit binnen het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar is).
  • Het basispakket bevat daarbij meerdere standaard campagnes, hiermee kunnen we inwoners en organisaties motiveren hun voorbeelden online te plaatsen en daarbij gemeenten verder ontzorgen.

*Korting kan niet in samenwerking met andere kortingen. 


Scroll naar boven
Ga naar de inhoud