De Duurzame Huizen Route gaat naar de vt wonen&design beurs! Zien we je daar?

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je jouw huis verduurzamen? Doe ideeën op voor jouw huis op de vt wonen&design beurs! Van 1 t/m 6 oktober is de Nationale Duurzame Huizen Route aanwezig in de Expo Greater Amsterdam om bezoekers op weg te helpen met al hun vragen over duurzaam wonen. Voor iedereen die langs wil komen, hebben we een leuke kortingsactie! Ontmoeten we jou op de beurs?

Bij onze stand is van alles te doen! Zo kun je zien welke duurzame huizen bij jou in de buurt meedoen, al je vragen stellen aan ervaren huiseigenaren of alvast een afspraak maken voor een bezoek op zaterdag 2 & 9 november. Daarnaast zijn er elke dag huiseigenaren aanwezig die veel ervaring hebben met het verduurzamen van hun eigen huis. Zij delen hun inspirerende en eerlijke verhalen, én geven de bezoekers waardevolle tips mee naar huis.

Boek je ticket met korting
Met een groot aanbod aan allerlei woonbedrijven, is er op de beurs voor iedereen iets leuks. Zo kun je onder andere in gesprek met experts over duurzaamheid, inspirerende talks volgen en een persoonlijk interieuradvies krijgen. Bekijk het hele programma hier. Kom jij ook? Namens de vt wonen&design beurs mogen wij maar liefst €10,- korting per ticket aanbieden! Bestel hier jouw tickets en gebruik de code: DUURZAAM24 om jouw korting te verzilveren.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud