Een geslaagde eerste dag

De eerste zaterdag van de Nationale Duurzame Huizen Route zit er weer op! Het was een zonnige dag vol verhalen, duurzame tips en ervaringen. Ook gingen er wethouders en journalisten op bezoek om de verhalen weer verder te vertellen.

“Vanochtend kwam mijn buurvrouw op bezoek. Ze was zo enthousiast over de mogelijkheden in deze woning, dat ze er vanavond iedereen tijdens het buurtfeest over gaat vertellen!”, vertelt huiseigenaar Dennis uit Ermelo.

In Dalfsen waren Marieke en Gerald die zelf een huis willen bouwen. “We hebben al zo’n 10 huizen bezocht en dat is zo handig! Het wordt ons steeds duidelijker wat we wel en niet zoeken.”

Al 10 jaar deelnemer
Martin uit Lelystad doet al vanaf het eerste begin mee. “Ik help andere mensen graag! Ook voor mijn tienerzoon wil ik een mooie aarde achterlaten. Als ik mijn kennis deel, en anderen gaan daardoor ook aan de slag, zijn er alleen maar winnaars.”

Namens alle bezoekers, bedankt voor jullie gastvrijheid!

Wil je zelf ook nog op bezoek bij een huis? Volgende week een nieuwe kans! Schrijf je hier in voor een bezoek voor zaterdag 5 november.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud