Een inspirerende eerste dag van de Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route ging afgelopen zaterdag 30 oktober van start. In alle delen van Nederland stonden huiseigenaren met koffie klaar om bezoekers te ontvangen en te laten zien op welke manier zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Vele honderden bezoekers gingen op pad, stelden vragen en deden inspiratie op om ook in hun eigen huis met aan de slag te gaan. Geniet alvast na met deze eerste terugblik!

Wil je zelf meer leren over duurzaam wonen en bouwen, en ideeën opdoen voor je eigen huis? Ook op zaterdag 6 november kun je nog op bezoek bij een duurzaam huis. Schrijf je hier in >

Foto-impressie

Heb je zelf foto’s gemaakt? Stuur ze naar ons door via WhatsApp (06-26100036), e-mail of sociale media > FacebookInstagram, Twitter en LinkedIn @NDHRoute, @nationaleduurzamehuizenroute.

Reacties

“Ik vond het leuk om te doen, en de mensen die komen zijn ook serieus geïnteresseerd.” – Deelnemer

“Kunnen wij de Duurzame Huizen Route-vlag ontvangen? We hebben zoveel leuke reacties ontvangen, dat we nog een keer extra open gaan. En dan moeten ze natuurlijk wel de voordeur vinden :)” – Deelnemer

Media langs bij duurzame huizen

Ook lokale, regionale en landelijke media gingen de afgelopen week op bezoek bij duurzame huizen. Een impressie:

2 gedachten over “Een inspirerende eerste dag van de Duurzame Huizen Route”

 1. Hoi,
  In het vakblad Energie+ schrijven we over de energietransitie in de wijk. Het lijkt ons leuk om een artikel over de DHR te maken. Het blad komt 14 november uit, dus wellicht kunnen iets met de verkiezing doen (overzicht van genomineerden?) of lezers inspireren met ervaringsverhalen.

  Ik hoor graag of jullie willen meewerken.
  Groetjes Roos, team Energie+

  1. Jocelyn Deetman

   Hoi Roos,

   Leuk om te lezen dat jullie een artikel willen schrijven over de DHR! Zou je het verzoek willen mailen naar info@duurzamehuizenroute.nl? Dan zullen we het vanuit daar verder oppakken.

   Met vriendelijke groet,

   Jocelyn
   Team Nationale Duurzame Huizen Route

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud