Is een warmtepomp iets voor jou? Ontdek het tijdens een thematour!

Misschien ben je het al aan het overwegen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het werkt: een warmtepomp zodat je aardgasvrij kunt wonen. Tijdens de thematours van 2 t/m 16 maart kun je bij een huiseigenaar op bezoek die zijn woning aardgasvrij heeft en verwarmd met een warmtepomp. Schrijf je in >

Tijdens de thematours geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning die over een specifiek onderwerp gaat. Bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen en de warmtepomp. Zo kan de huiseigenaar laten zien welke maatregelen er zijn genomen, welke keuzes zijn gemaakt en hoe deze keuzes bevallen. Geïnteresseerden krijgen zo een uniek kijkje achter de deur en kunnen al hun vragen stellen.

Woning zonder gas
Een warmtepomp vervangt de traditionele cv-ketel en verwarmt een woning zonder gas. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, zoals een hybride warmtepomp en een bodem/water warmtepomp.

Eigenaren die een warmtepomp hebben geïnstalleerd laten je tijdens de thematours graag zien hoe hen dat bevalt en wat er voor nodig is.

Onder andere deze woningen geven een thematour over de warmtepomp:

Vrijstaande woning – 1989, Julianadorp

Twee-onder-een-kapwoning – 1976, Sneek

Vrijstaande woning – 1999, Almere

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud