Thematours

Elk jaar vinden er in maart en april thematours. De thematour is een verdiepend bezoek in en om een woning. De huiseigenaar neemt bezoekers door het huis en geeft uitleg over een specifiek thema, bijvoorbeeld een warmtepomp, zonne-energie of isoleren. Na afloop is er alle ruimte om vragen te stellen.

Op deze pagina lees je meer over de thematours.

Ervaringen van huiseigenaren in het nieuws

In verschillende media en via dit platform vertelden huiseigenaren over hun thematour en waarom zij meedoen met de Duurzame Huizen Route. Dick vertelt hoe hij maandelijks veel energie bespaart, het jonge stel Stephan & Anne laten zien hoe je een woning aardgasvrij maakt en wij gingen langs bij de thematour van Jos. Ook bezoekers vertellen hoe ze de thematours dit seizoen beleeft hebben.

Eerdere thematours

Inmiddels zijn de thematours van maart en april 2022 voorbij. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je een idee krijgen van de thematours in 2022? Bekijk de eerdere thematours hier >


Wil jij ook inspiratie opdoen bij duurzame huizen? Bekijk de voorbeeldwoningen of schrijf je in voor de nieuwsbrief in blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten. In het najaar is er ook weer de Duurzame Huizen Route waarbij huiseigenaren in heel Nederland een kijkje geven in hun woning.

Scroll naar top