Maak de Duurzame Huizen Route zichtbaar!

Doe jij zelf mee aan de Duurzame Huizen Route of vindt je het gewoon leuk om het evenement zichtbaar te maken in je omgeving? Dit kun je op verschillende manieren doen.

Deel berichten met jouw netwerk

Deel berichten met je vrienden op WhatsApp en andere sociale media. Je kunt ook de nieuwsbrieven doorsturen naar vrienden en familie. Je kunt ons online vinden op: FacebookLinkedInInstagram en Twitter.

Tip een krant of de media

Een lokale krant is vaak op zoek naar mooie verhalen van inwoners. Wil je de Duurzame Huizen Route aanmoedigen in jouw lokale krant of dagblad? Download dan dit persbericht. Deze is gemakkelijk aan te passen met informatie van jouw duurzame woning. Daarna kun je hem doorsturen naar lokale media in jouw buurt.

Promotiemateriaal

Bestel gratis posters voor achter je raam, een vlag voor aan de gevel of ansichtkaarten om bij de buren in de bus te doen. Het is ook leuk om flyers te delen en posters op te hangen bij je lokale buurthuis, de supermarkt of bij de bibliotheek.


Zie je de Duurzame Huizen Route ergens langskomen? Vergeet ons niet te taggen op sociale media of stuur ons een foto van de krant of posters voor het raam. We vinden het heel mooi om alle acties te volgen.

Voor vragen of ideeën kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. We denken graag met je mee!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud