Kijk eens binnen bij een duurzaam huis in de buurt

Bewoners geven uitleg tijdens de Duurzame Huizen Route op 28 oktober & 4 november

PERSBERICHT 2 OKTOBER 2023

Hoe warm voelt het in een geïsoleerde woonkamer? En waar kun je het beste beginnen als je het huis wilt verduurzamen? Ontdek het bij een duurzaam huis op zaterdag 28 oktober en 4 november 2023. De bewoners laten zien hoe zij hun huis hebben aangepakt en delen hun ervaringen met verschillende maatregelen. Kijk welke huizen meedoen in gemeente X op www.duurzamehuizenroute.nl en schrijf je in voor een bezoek.

‘Het wooncomfort van ons huis is flink verbeterd nadat wij duurzame stappen hebben gezet. Ik deel mijn kennis en ervaringen nu graag met anderen tijdens de Duurzame Huizen Route. Van harte welkom bij mijn huis’,  vertelt huiseigenaar Erik.

Tijdens een rondleiding vertellen de deelnemende huiseigenaren graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen en wat zij achteraf misschien anders zouden doen.  Met deze tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis.

Woning bezoeken
Honderden huiseigenaren in heel Nederland doen dit jaar mee met de Nationale Duurzame Huizen Route. Alle deelnemende woningen zijn te bekijken op www.duurzamehuizenroute.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook kosteloos inschrijven voor een bezoek. 

Over de Nationale Duurzame Huizen Route  
De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Op de website staan meer dan 2.100 duurzame woningen. De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 140 gemeenten en 6 provincies.


Download hier het persbericht

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud