Binnenlopen en rondkijken bij andere mensen thuis

Honderden huiseigenaren openen hun deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 28 oktober & 4 november

BERICHT – Hoeveel bespaar je nou echt door isolatie? Kan een warmtepomp rendabel zijn in jouw woning en aan wat voor kostenplaatje moet je dan denken? Honderden bewoners openen hun deuren op zaterdag 28 oktober & 4 november en vertellen over hun duurzame huis. Deelnemer Geert is zelf ook op bezoek geweest en heeft hier veel profijt van gehad. “Nu is het mijn beurt om mijn tips en ervaringen met anderen te delen!” Bekijk op deze pagina welke huizen meedoen en schrijf je in voor een bezoek.

Geert Verhoeven is één van de huiseigenaren die zijn huis openstelt tijdens de open dagen. Een aantal jaar geleden is hij zelf ook bij een aantal huizen op bezoek geweest. Zo kreeg hij een goed beeld bij wat er allemaal komt kijken bij verduurzamen. “Ik heb hier veel profijt van gehad. Gewoon rondlopen en kijken, dat werkt voor mij een stuk beter dan verhalen lezen op papier. Daarom vind ik het mooi om dit ook voor een ander terug te kunnen doen via de Duurzame Huizen Route. Van harte welkom om een kijkje te nemen in mijn woning!”

De deelnemende huiseigenaren vertellen tijdens een rondleiding uitgebreid over de verduurzaming van hun huis en wat zij achteraf misschien anders zouden doen. Bezoekers kunnen deze tips goed gebruiken bij het maken van keuzes en plannen voor hun eigen huis.

Schrijf je in voor een bezoek
Huiseigenaren in heel Nederland doen dit jaar mee met de Nationale Duurzame Huizen Route. Alle deelnemende woningen, variërend van rijwoningen tot woonboerderijen, kun je hier bekijken.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud