Maak de Duurzame Huizen Route zichtbaar!

Huiseigenaren zetten zich in om anderen de inspireren met het delen van hun ervaringen. Vind je het leuk om de Nationale Duurzame Huizen Route kenbaar te maken in je omgeving? Dit kan op verschillende manieren.

Deel berichten met jouw netwerk

Deel onze berichten of je eigen berichten met je vrienden op social media. Je kunt ook de nieuwsbrieven doorsturen naar vrienden en familie. Je kunt ons online vinden op: Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

Tip een krant of media

Een lokale krant is vaak op zoek naar mooie verhalen van inwoners. Wil je de Duurzame Huizen Route aanmoedigen in jouw lokale krant of dagblad? Download dan dit persbericht. Deze is gemakkelijk aan te passen met informatie van jouw duurzame woning. Daarna kun je hem doorsturen naar lokale media in jouw buurt.

Verspreid promotiemateriaal in jouw buurt

Bestel gratis posters voor achter je raam, een vlag voor aan de gevel of ansichtkaarten om bij de buren in de bus te doen. Het is ook leuk om flyers te delen en posters op te hangen bij je lokale buurthuis, de supermarkt of bij de bibliotheek.


Zie je de Duurzame Huizen Route ergens langskomen? Vergeet ons niet te taggen op sociale media of stuur ons een foto van de krant of posters voor het raam. We vinden het heel mooi om alle acties te volgen. Voor vragen of ideeën kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. We denken graag met je mee!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud