Pers

De verhalen van de huiseigenaren maken wij graag zichtbaar in de media. Hiermee zijn zij een bron van inspiratie voor anderen en delen zij de voordelen en uitdagingen van duurzaam wonen.

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten, afbeeldingen en links. Voor verdere informatie of het opvragen van afbeeldingen, kunt u contact opnemen met de organisatie.

Verkiezing 2024


Algemene teksten

In onderstaand bestand vindt je een paar kant-en-klare berichten over de Nationale Duurzame Huizen Route, waar u gebruik van kunt maken: kort, middel, lang en een agendapunt.


Persberichten

Hieronder vindt u de laatste persberichten van de Nationale Duurzame Huizen Route. Publiceert u een nieuwsitem over de activiteiten van de Nationale Duurzame Huizen Route? Geef het aan ons door. Wij verwijzen graag via onze site naar uw bericht.Afbeeldingen

Als u een bericht over de Nationale Duurzame Huizen Route plaatst, kunt u gebruik maken van één van de onderstaande afbeeldingen. Deze afbeeldingen blijven eigendom van de organisatie en het is daarom niet toegestaan om deze te bewerken.


© Afbeeldingen zijn eigendom zijn van de Nationale Duurzame Huizen Route en mogen uitsluitend gebruikt worden voor uitingen met betrekking tot de Duurzame Huizen Route. NB. Het is niet toegestaan om zelf promotiemateriaal te ontwikkelen met afbeeldingen van de Duurzame huizen Route. Heeft u wensen met betrekking tot aanpassingen van het bestaande promotiemateriaal dan kunt daarover contact opnemen met de organisatie.


Scroll naar boven
Ga naar de inhoud