Pers

De verhalen van de huiseigenaren maken wij graag zichtbaar in de media. Hiermee zijn zij een bron van inspiratie voor anderen en delen zij de voordelen en uitdagingen van duurzaam wonen.

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten, afbeeldingen en links. Voor verdere informatie of het opvragen van afbeeldingen, kunt u contact opnemen met de organisatie.


Persberichten

Hieronder vindt u de laatste persberichten van de Nationale Duurzame Huizen Route. Publiceert u een nieuwsitem over de activiteiten van de Nationale Duurzame Huizen Route? Geef het aan ons door. Wij verwijzen graag via onze site naar uw bericht.

21 december 2021Het 1.750e huis staat in Aarle-Rixtel
27 oktober 2021Een voorbeeld in duurzaam wonen
18 oktober 2021Warm wonen met een betaalbare energierekening
18 mei 2021Duurzame Huizen Route komt met Tuin & Klimaat Route
17 maart 2021Bespaar energie en leer van een ander


Afbeeldingen

Als u een bericht over de Nationale Duurzame Huizen Route plaatst, kunt u gebruik maken van één van de onderstaande afbeeldingen. Deze afbeeldingen blijven eigendom van de organisatie en het is daarom niet toegestaan om deze te bewerken.© Afbeeldingen zijn eigendom zijn van de Nationale Duurzame Huizen Route en mogen uitsluitend gebruikt worden voor uitingen met betrekking tot de Duurzame Huizen Route. NB. Het is niet toegestaan om zelf promotiemateriaal te ontwikkelen met afbeeldingen van de Duurzame huizen Route. Heeft u wensen met betrekking tot aanpassingen van het bestaande promotiemateriaal dan kunt daarover contact opnemen met de organisatie.


Scroll naar top