Tussenwoning - 1897, Zwolle

Tussenwoning - 1897, Zwolle

Woning
Bouwkundig advies, Installatieadvies, Hout, Overige bouwmaterialen, Milieuvriendelijke verf, Dakisolatie bij bouw, Na-isolatie plat dak buitenkant, Gevelisolatie bij bouw, Na-isolatie gevel binnenkant, Wandisolatie binnen, Leidingisolatie, Luiken, HR+ glas, HR++ glas, Voorzetramen, Kruipruimte/ kelderisolatie, Vloerisolatie, Energiemonitor, Temperatuurregeling per vertrek, Thermostatische radiatorkranen, Zonnepanelen, Actieve zonwering, Mechanische afvoer ventilatie, Natuurlijke ventilatie, HR-ketel, Regenwater hergebruik, Waterbesparing overig, Groene energie, Compostbak, Moestuin, Regenwaterafkoppeling, Vogelbehuizing, Inductie fornuis, Energiezuinige koelkast, Energiezuinige vaatwasmachine, Energiezuinige vriezer, Energiezuinige wasmachine, Gordijnen, Meubels, Vloerbedekking, Led lampen
Uitvoering
Een bedrijf
Bedrijf
Verschillenden
Jaar toepassing:
2015 - 2020
Kosten
€15
Aanraden:
Ja
Beschrijving
Een speedcomfort radiator ventilator, scheelt gasverbruik. Omdat de ventilator de warmte naar boven blaast en daardoor de ruimte snel aangenaam is. Het gaat automatisch aan en uit. Wanneer de radiator 33 graden heeft bereikt, gaat de ventilator aan en wanneer hij onder de 25 graden komt gaat hij uit. Je kunt 22% besparen op je energierekening.
Ervaringen
Ik heb met veel plezier in termijnen, isolerende en energiezuinig maatregelen toegepast. Verschillende bedrijven heb ik in de arm genomen om aanpassingen te verrichten. DCZ Duurzaam wonen, heeft bij mij een maatwerkadviesrapport gemaakt. Er zijn verschillende bedrijven (glasservice express BV, bouwbedrijven, installateurs, schilders) die met hen samenwerken, dus dat lijntje was heel kort. Heel prettig!
Tip
Tips; je goed inlezen en bedrijven vergelijken, zit echt verschil tussen de verschillende installateurs of producten. Een Bouwadviseur in de arm nemen om hem een maatwerkadvies te laten maken van je woning. Zo kun je dan stapsgewijs aanpassingen doen. En vergeet niet of er ook nog een subsidiepot beschikbaar is, krijg je na afloop weer een bedrag terug, waar je weer mee verder kunt.
  • Voorkant huis

  • Achterkant van het huis

Ervaringen met de (ver)bouw
Daar waar mogelijk, bespaar ik op energie. Ik vind het een sport om zo min mogelijk energie te gebruiken van de energieleverancier. Nul op de meter daar zal ik denk ik niet op komen, maar dat is wel mijn doel. Ik hou niet van verspilling van o.a. drinkwater, dus dat gebruik ik ook met mate. Wc wordt doorgespoeld met regenton water.
Plannen voor de toekomst
Verder kijken wat voor mogelijkheden ik nog heb om toch mijn doel te kunnen halen. Zo min mogelijk betalen voor de energie. En mijn ketel is nu 11 jaar dus dat zit er over al te lange tijd wel in. Misschien stap ik over op een hybride ketel. Nog genoeg dus om me mee bezig te gaan houden.
Adviezen
Lees veel over mogelijkheden in uw huis, neem een maatwerkadviseur in de arm. Hij loopt door het huis en kijkt waar mogelijkheden zijn om het energielabel te verhogen. Het hoeft allemaal niet in één keer aangepast te worden, maar het is wel beter voor de subsidieaanvraag. Hoe meer energiebesparende toepassingen u doet hoe hoger het bedrag wat u terugkrijgt.

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >