In Flevoland woon je voor je leven

In Flevoland woon je voor je leven. Hier werken de provincie, gemeenten en woningcorporaties samen om woningen te bouwen die voor iedereen toegankelijk zijn, met een focus op betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een gezinswoning of een groter thuis voor je samengestelde gezin. Flevoland heeft een grote verscheidenheid aan woningen die aan al je behoeften voldoen.

Fantastische levensstijl

Samen zetten we ons in voor het bouwen van betaalbare woningen die de unieke charme van onze bijzondere provincie weerspiegelen. Maar er is meer! Naast betaalbare woningen bieden we ook een fantastische levensstijl. Met prachtige natuurgebieden, uitgestrekte polders en het adembenemende IJsselmeer voor de deur ben je omgeven door groen, ruimte en rust. En dat centraal gelegen in Nederland op nog geen half uur rijden van de Randstad!

Meer dan huizen

We bouwen niet alleen maar huizen. We bouwen aan een samenleving, een bloeiende gemeenschap. Een plek waar mensen zich thuis voelen. Waar je een overvloed aan culturele evenementen en activiteiten vindt. Zodat Flevoland de plek is met een rijke en diverse levensstijl voor alle leeftijden. Of je nu houdt van ontspannen in de natuur, je je carrière wilt ontwikkelen of je kinderen een veilige omgeving wilt bieden om op te groeien, hier vind je het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Grijp in 2024 de kans aan om je aan de sluiten bij de snel groeiende gemeenschap van gelukkige bewoners in Flevoland! En bekijk jouw opties voor een duurzaam  thuis in Flevoland.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud