Partners

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waarbij het delen van verhalen en ervaringen tussen bewoners centraal staat.

De partners van de Nationale Duurzame Huizen Route dragen het initiatief een warm hart toe en zien het belang dat bewoners elkaar op weg helpen. Door de ondersteuning van de partners is het mogelijk om activiteiten te organiseren en het online platform te faciliteren. We zijn blij met deze steun. De Nationale Duurzame Huizen Route staat voor onafhankelijke informatie en het delen van eigen ervaringen van bewoners. Er vindt daarom ook geen uitwisseling van gegevens plaats met andere partijen.

We juichen het toe dat partners maar ook andere organisaties hun netwerken en klanten enthousiasmeren om via de Duurzame Huizen Route bij elkaar op bezoek te gaan. Zo kunnen huiseigenaren en huurders in heel Nederland ideeën opdoen en tot een beter plan komen voor hun eigen woonsituatie: met een klein of groot budget, een oudere rijwoning, een nieuwbouw appartement of een vrijstaand huis.

Vind je de Duurzame Huizen Route een mooi en belangrijk initiatief en kun je je vinden in onze uitgangspunten? Neem contact ons op om partner te worden.


Scroll naar boven
Ga naar de inhoud