Duurzaam wonen met Volksbank

De Volksbank is het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Beter voor elkaar is onze belofte, want bij de Volksbank draait het niet alleen om geld, maar om een beter Nederland. Daarom zijn we partner van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Goed wonen, nu en in de toekomst
Voor de Volksbank betekent duurzaam wonen, goed wonen. Nu én in de toekomst. Een belangrijk onderdeel van duurzaam wonen is groen wonen. Wonen met oog voor duurzaam materiaalgebruik en de energieprestaties van de woning.

Laat je inspireren
Je wilt je huis verduurzamen maar je weet niet waar je moet beginnen? We helpen je graag bij alle vraagstukken rondom het verbeteren van je woning. Van advies tot installatie. Ons platform Woningverbeteraars helpt je eenvoudig om bij een verbouwing meteen voor duurzame oplossingen te kiezen. Wij ondersteunen je met technisch en financieel advies, met het vinden van de juiste partijen voor de uitvoering en bij de uitvoering zelf.


Meer weten over de hypotheek of energiebesparende maatregelen? Neem dan contact op met een van onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud