Projectcoördinator

Het team van de Nationale Duurzame Huizen Route beheert het online platform, organiseert elk jaar één of meerdere evenementen rondom het thema duurzaamheid en ontwikkelt verschillende communicatiecampagnes. Samen met het team is het jullie missie om de Duurzame Huizen Route steeds verder uit te bouwen. Zo heb je contact met ervaren huiseigenaren, ga je samenwerkingen aan met externe partijen en zorg je ervoor dat de website helemaal klaar staat voor het evenement in het najaar.

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het verloop van de projecten. Samen met het team richt je je op de organisatie en ben jij een echte spin in het web. Zo ga je aan de slag met het maken van plannen, voer je deze uit en evalueer je op verbeterpunten. Creativiteit is hierin belangrijk, zo maak je elk jaar weer mooie plannen en vernieuw je de bestaande concepten.

Wat breng je mee?
Duurzaamheid is een onderwerp dat je goed ligt. Je hebt ervaring met projectplanning en organisatie via een eerdere baan of opleiding. Je bent een teamplayer die goed kan nadenken over nieuwe concepten die je samen met je team verder uitwerkt. Maar bovenal word je enthousiast van bovenstaande beschrijving en zie je jezelf al helemaal werken in ons team.

Praktisch

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van Projectmanagement, Facility Management of Eventmanagement.
  • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 40 km vanaf ’t Harde.

Wat bieden wij?
Bij de Duurzame Huizen Route kom je terecht in een jong team waarbij je de vrijheid krijgt creatief te denken. We hebben een open en positieve werksfeer waar ruimte is om verder te groeien. Met deze baan kan je echt impact maken. We zijn net verhuisd naar een inspirerend pand midden in een groene omgeving. Een lunchwandeling met je collega’s zit er dus zeker in!

Praktisch

  • Ontwikkelbudget waarmee je een training/studie kunt volgen.
  • Een dienstverband van 32 uur tot 40 uur.
  • Een passend salaris, inclusief reiskostenvergoeding.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform waarbij duizenden huiseigenaren hun duurzame woonverhalen delen. Om deze ervaringen te delen, worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals thematours, de duurzame huizen dagen en de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. Daarbij werken we constant aan de verbetering van ons aanbod. Hier vertellen wij tijdens het gesprek graag meer over!

Solliciteren!
Ben jij al overtuigd en wil jij met ons werken aan een duurzamere wereld? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Wil je eerst nog meer informatie? Dan ontvangen we graag je contactgegevens en maken we een telefonische afspraak! Stuur vóór 26 april je cv en motivatiebrief naar Marita van Dijk via hr@duurzamehuizenroute.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op 06-34089621.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud