Promotiepakket voor provincies

De Nationale Duurzame Huizen Route vindt dit jaar plaats op 28 oktober en 4 november! Op deze pagina vind je alle communicatiemiddelen om de website en het evenement in jouw provincie bekend te maken.

Op deze pagina staan de communicatiekalender en de promotieteksten. Alle bijbehorende afbeeldingen kun je downloaden op deze pagina. Daarnaast kun je ook kosteloos promotiematerialen zoals flyers, posters of uitnodigingskaartjes aanvragen via deze pagina.


Promotieteksten

Hieronder vind je promotieteksten die je kunt gebruiken om de Nationale Duurzame Huizen Route onder de aandacht te brengen via de kanalen van de provincie. Per tekst staat aangegeven welk mediakanaal hiervoor gebruikt kan worden.


Communicatiekalender

Hieronder vind je de communicatiekalender van 2023. Hierin staan de campagnes en communicatiemomenten. Tip: neem de communicatieacties over in jullie eigen communicatieplanning.


Contact

Heb je vragen over de campagne of over hoe je de Nationale Duurzame Huizen Route bekend kunt maken in jouw provincie? Neem contact op met Anniek Rijksen, via a.rijksen@duurzamehuizenroute.nl of 06 42209839. Wij denken graag met je mee!

Tip: Heb je collega’s die ook met deze informatie aan de slag gaan? Geef hun e-mailadres aan ons door, dan zetten wij hen ook op de mailinglijst. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de organisatie.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud