Promotiepakketjaarrond

De warmtepomp

Met deze promotieteksten en afbeeldingen kun je inwoners stimuleren om inspiratie op te doen bij huiseigenaren die al aan de slag zijn gegaan met de warmtepomp. Op de plaats waar de [Gemeente X] staat aangegeven, kun je de naam van jouw gemeente invullen.

Persbericht – de warmtepomp
Nieuwsbericht – de warmtepomp
Nieuwsbrief berichten – de warmtepomp
Sociale media berichten – de warmtepomp
Promotiepakketjaarrond

Isolatie

Met deze promotieteksten en afbeeldingen kun je inwoners stimuleren om inspiratie op te doen bij huiseigenaren die hun woning hebben geïsoleerd. Op de plaats waar de [Gemeente X] staat aangegeven, kun je de naam van jouw gemeente invullen.

Persbericht – isolatie
Nieuwsbericht – isolatie
Nieuwsbrief berichten – isolatie
Sociale media berichten – isolatie
Promotiepakketjaarrond

Biobased

Met deze promotieteksten en afbeeldingen kun je inwoners stimuleren om inspiratie op te doen bij huiseigenaren die ervaring hebben met het (ver)bouwen met natuurlijke materialen (biobased). Op de plaats waar de [Gemeente X] staat aangegeven, kun je de naam van jouw gemeente invullen.

Persbericht – biobased
Nieuwsbericht – biobased
Nieuwsbrief berichten – biobased
Sociale media berichten – biobased

Contact

Heb je vragen over de campagne of over hoe je de Nationale Duurzame Huizen Route bekend kunt maken in jouw gemeente? Bekijk hier de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

Tip: Heb je collega’s die ook met deze informatie aan de slag gaan? Geef hun e-mailadres aan ons door, dan zetten wij hen ook op de mailinglijst. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de organisatie.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud